|   Sitemap   |   Alg. voorwaarden

Adtop

Bedrijfsgegevens


Adtop

info@adtop.nl

KvK: 20142856

Adtop

Het laatste nieuws van Adtop

Eigen server

11 februari 2010

Sinds een kleine week staat het merendeel van de websites uit het Adtop netwerk op een eigen dedicated server. Het voordeel hiervan is dat onze websites nog sneller bereikbaar zijn voor onze bezoekers. Daarnaast is de kans kleiner dat de websites door een storing offline gaan. Wij bedanken onze hosting partner Knoth voor de realisatie van de server en de goede service.

Mededeling

16 september 2009

I.v.m. omstandigheden is Adtop niet telefonisch te bereiken tussen 19 september en 5 oktober 2009. Mailberichten worden pas na deze periode beantwoord. Excuses voor het ongemak.

Mededeling

02 maart 2009

I.v.m. omstandigheden is Adtop niet telefonisch te bereiken tussen 7 en 15 maart 2009. Mailberichten worden pas na deze periode beantwoord. Excuses voor het ongemak.

Adtop steunt initiatief BredaHelpt.nl

13 december 2008

Breda Helpt is erop gericht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis. Dit alles in het kader van 3FM Serious Request, die dit jaar 6 dagen lang met hun Glazen Huis op de Grote Markt in Breda staan.
Via een Digitale collectenbus zamelt Adtop geld in voor dit project.

Algemene voorwaarden toegevoegd

15 september 2008

Onze algemene voorwaarden zijn toegevoegd aan de website. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Website Adtop.nl online
1 september 2008

Sinds vandaag staat de website van Adtop.nl online. Vanaf nu kunt u op een overzichtelijke manier zien welke internet diensten Adtop aanbiedt.
De website is ontworpen op basis van de eerder ontworpen huisstijl.

Oprichting Adtop
21 juli 2008

Op 21 juli 2008 is ons bedrijf Adtop opgericht.